Флудилка каннашопа Ganjah.cc (спілкування за $)

Шо вы тут флудите или так

Chesnuy привіт чесним людям як ти друже що в тебе нового я забувала трошки тому немає часу тому саме так і воно все
Привіт привіт, як сама де пропадаєш чим займаєшся актив потріьно тримати щоб було все чотко на ура

Продовжуємо писати дальше щоб розуміти що таке життя воно було все чотко буде я розумію сам

приветствую

GrowTechnology приветики братишка можно пробу или что то на пробу за трип репортаж

как ваши дела?

Доброе утро всем присутствующим! Дела в порядке, бро. К сожалению этой ночью мне ничего не снилось (

Народ не здаємся продовжужмо спілкуватися тут я думаю можливо буде перемога нарешті

Оставлю тут сообщения, может повезёт и выиграю бабки ) всем фарта и хорошего дня !

Про головне пишемо давно все так було чоико і як має бути не без того но фактично так

Все буде саме так як має бути народ така гроза вночі була шо просто капець повний туда сюда

Не забуваємо топити дальше больше будемо робити актив щоб шоп був топ пропозиції)))

Желаю нам светлого дня, вдохновения, спокойствия, внутренней силы, уюта, радости и душевного тепла!

phalloides пивасик это тема ,но его бывает мало ,вот и приходиться браться

DJekichan
Да и лучше им не злоупотреблять, а идеальный вариант не пить вовсе)

Топим топку народ не забквпє потрошку робити активно актив щоб був толк ура ура ура

Активность пользователей улучшает настроение администрации поэтому почему бы нам непоактивничать?

Все точно такі робимо щоб всі були задоволення щоб капала монетка і буде тоді толк у всіх

Это да, бро - полностью с тобой согласен. Ибо монетка лишней не будет да и есть шанс флуд-место занять

Назад
Сверху