Флудилка каннашопа Ganjah.cc (спілкування за $)

GrowTechnology

Местный
Продавец
Реакции
622
🗨️. Спілкування за винагороду!

🗯️ Просто спілкуючись в цій темі, кожні 500 повідомлень хтось за допомогою рандомайдера буде вигравати
10 USDT. І це можеш бути ти!

sticker copy.jpg

🗯️ максимум 2 повідомлення підряд
🗯️ повідомлення повинні нести інформацію
🗯️ Тільки живе спілкування
🗯️ ВІд 4 слів в реченні
🗯️ Заборонені будь-які образи інших людей у флудилці.

Бажаю всім тихого дня і приємного спілкування!

Вітання всім . Бажаю успіхів , перше переможне 😁

флудим крутим

Мені подобається правило що не можна ображати нікого, растамани мають бути добрі це факт
Сообщения автоматически объединены,

А ще там є правило від 4 слів але не всі його мабуть помітили 😆

Soska налітаєм тут є з чого почати обожнюю флудити у нових флулілках то ж толк норм

Я з вами тут потрошку буду писати чому ні якщо це можна робити я така дівчинка

Soska давай активніше пишемо щоб був толк я давно тебе не бачив як справи в тебе?

Я з вами тут потрошку буду писати чому ні якщо це можна робити я така діачинка хороша тотшо надо

Soska як в тебе справи привіт десь так пропадаєш часто думаю потрібно робити більше активу тут кругом

Галітажсо пишемо топимо потрошку практикуємо щоб було все чотко так уже майже є асе

Chesnuy Привіт, друже! Як ти? Давненько не спілкувалися. Як настрій, які плани на вихідні?

GubernatorOstrovaBorneo Доброго ранку все норм благодарю бро 🤝 планів немає ніяких живу зараз так день прожив ніч проспав зранку встав значить БЛАГОДАРЮ ВСЕСВІТ ЗА ЦЕ ))) ти , як?

Chesnuy А вчора купався в озері і потрапив у такий дощ, що коли я їхав назад, була така стіна дощу, що вид був 15 метрів, навіть протитуманкі не допомагали

GubernatorOstrovaBorneo та в нас сьогодні цікавий день дощ сонце гроза дощ і так по кругу фольга лампа ноздря

GubernatorOstrovaBorneo
То ж таке це ностальгія бро я оце норм потріпувпв грибами кароче пантера мені більше подобається ніж червоний, гриби назбирав?

Добрый вечер всем

Назад
Сверху