Флудилка каннашопа Ganjah.cc (спілкування за $)

Оце я розумію двіжуха почалася так що просто топимо дальше робимо актив народ де всі

Якби то ударно не було всерівно потрібно трошки більше смс для темпу тримати погнали

Думаю все-таки краще не здаватися все буде добре це точно вже перевіреноиі підтверджено всім доброго ранку

Будешь ты трудиться
Будешь ты стараться
Даст тебе начальник
За хуй подержаться..

..немного мотивации
Всем доброе утро,!

Точніше по губам водили сміло поки член не відкусили, тобі теж доброго ранку і мотивпції ugo

• Like
Реакции: ugo
Chesnuy бро!!!
Один ты меня понимаешь!!!))

Извращенцы ! А вдруг форум дети читают )

• Like
ss14ss11 я думаю много нового для себя откроют...))а хули,необходимо разширять горизонты и себе и окружающим...

Шо тут у вас двіжуха повним ходом ну доте якщо так це має бути присутнім тут все добре

Я то думаю що я пропустив в я пропустив цю флуділку ну що я можу сказати потрібно писати про головне

Чи про головнэ ,Чи про головняк,алэж пысаты трэба..

Шо тут у вас які справи ugo чого не спиш в таку рань ти мені скажи що ти як воно

• Like
Chesnuy да норм .все...не сплю потому что работаю .я редко по ночам сплю...последние 4 года...от силы 1-2 раза в месяц..

ugo ну зрозуміло це ж така штука я коли на ковбасні робив то теж не спав зміни нічні були такі справи

• Like
Chesnuy тоже когда-то на колбасе работал на т.м.Юбилейный в Днепре ...это была самая конченная работа..по всем параметрам ..да ещё и на коптильне ,сутки через двое...это был ппц..

ugo зато є з чим порівняти я після того ковбасу не їм ну її нафіг тайтакі справи вони

Назад
Сверху