Флудилка каннашопа Ganjah.cc (спілкування за $)

ugo так шо ти не передумав поки є можливість там отримати те про що казав тобі зря ти мене не почув може я тобі ще раз напишу ?

• Like
Реакции: ugo
Chesnuy не бро ,я тупо не выполню все условия ...мне не когда..

ugo так там сто смс і потрібно за 14 днів написати це по 10 смс в день жаль така халява ну то таке воно все як вже є

ugo а я каждый день по несколько раз,а общаться кроме нескольких человек,не с кем☹️

Цікаво чому мені не приходить оповіщення про то що смс тут є нове дивно але як вже є нічого не змінити
Сообщения автоматически объединены,

Знову тут з вами народ так буває хто працює той і масло має щоб на хліб мазати це життя

Последнее редактирование:
З вами весело ранок 11 градусів сьогодні все вже виноград не дозріває надіюсь ще є час бо і так мало його вродило цього року

Давай давай веселей флудимо що ж так тихо братва я вже стараюся ворушитися щоб дати вам приклад тут

Ну тут я теж сьогодні був але це не факт що я забув можливо буде толк пробую ворушити темку тут сьогодні

Chesnuy опять ты один борешься с тишиной в эфире. .
Помогу немного. Разбавлю твои сообщения..

ugo ну давай позбавляй дальше народу веселіше буде так потрібно трошки написати ще пару смс кругом і спати

• Like
Чим більше смс тим більший актив буду проявляти актив щоб всі бачили що тут все чотко раз такі справи у нас

• Like
Отак і день пройшов не спіша якщо правильно все продумати то можна гарно писати по пару смс в день для активу і радості

• Like
Отак не спіша тихо шифером шурша веселіше пишемо і все потрошку скоро буду жарити картошку ну що я можу сказати

День за днем іскрок за кроком скоро занову буде з новим роком ото вже двіжуха у нас тут з вами весела

П'ятий день тижня по своєму цікавий і тому я насолоджуватися гарним настроєм і тим що маю таку можливість

Пятница как пятница.ничего особенного..

Так ну шо тут бачу все іде своїм чередом зранку це ж дуже добре якщо так можна трактувати

Ну шо ідемо згідно плану все як задумано тепер не здаватися а писати дальше тому що скоро осінь а там вже зима

Ну от і фінальний акорд це просто радує мене я старанно роблю те що потрібно зробити топ пропозиції 😎

Так потрібно зробити топ шоп тому пишемо робимо темку активною всерівно люди підтягнуться скоро думаю

Назад
Сверху