Флуд/Курилка

Chesnuy 3kYardov где вы мороз нашли...разве что в холодильнике?
У нас грязь ,сырость и мерзко,кароче...уж лучше мороз...но не -40 а скажем -2....максимум
Да и от снега я бы не отказался..
Круто в мене постійно мороз від одного до чотирьох градусів а в тебе де така жара ?

Chesnuy нам бы так. Уже меньше двух недель до нового года, а все ещё снега нормального не было, который за полдня не растаял.

• Like
Реакции: ugo
Звичайно я завжди тут з вами топ топ як ви тут народ що нового у вас розказуйте парні

Chesnuy привітики, як ти , чим зайнятий відпиши мені в я чекаю є цікава справа до тебе..всім папа

Chesnuy В Киеве ....сегодня ночью вроде грязь подморощило а щас опять все поплыло...

ugo та сьогодні взагалі сонний день як не крути так і має бути все воно чотко і якісно живемо дальше

• Like
Chesnuy реально, сьогодні якийсь лінівий день! Наче прокинувся на п'яту годину вечора. Але нічого, головне, щоб настрій був на висоті, а все решту якось вирішимо. Головне - якість, а не кількість, правильно? Поїхали далі, ще стільки всього попереду!

Chesnuy реально сонный иначе и не скажешь ..я в сутках -уже заиб. Работать....и спать хочу...шо пиздец..

ugo Если входишь в фазу глубокого сна быстро, достаточно 4ч для полного восстановления организма. А иногда спишь 10ч, встаешь как будто вагоны разгружал - так как в фазу глубокго сна по каким-то причинам не вошел.

Найцікавіші моменти в моєму житті це, коли я накурена боялася вийти з квартири, щоб не буянити)))

Chesnuy реально, сьогодні якийсь лінівий день! Наче прокинувся на п'яту годину вечора. Але нічого, головне, щоб настрій був на висоті, а все решту якось вирішимо. Головне - якість, а не кількість, правильно? Поїхали далі, ще стільки всього попереду!
Та це просто капець цей туман я такий труєниц ходу це просто капець який в мене сон сон сон

Самое сочное вреня для флуд дввижухи это точно летим на скорости

Всем привет

• Like
Zybchik и тебе привет ,коль не шутишь.и всем по привету...!!!

Доброе утро.
Удачной недели всем.

• Like
Назад
Сверху