Флуд/Курилка

А тут конкурс идёт ?

Всем доброй ночи знатоки, подскажите как должен вообще пахнуть фен? У моего отдает каким то морским запахом, как пахучка в машине(но скорее как мыло🤔)и немного острого запаха(?) ну по крайней мере я так могу его описать, кто что скажет?

Последнее редактирование:
leavemealone фен пахне як бензин чи типу такого запаху, якщо пахне як пахуча то я не знаю..фен має такий хімічний запах схожий як випари бензину в машині чи маршрутці є такі запахи які ні з чим не сплутати
Сообщения автоматически объединены,

leavemealone можуть з креатином мішати той має запахи мені так підмішували

Просто топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам так буває воно все

Всем доброй ночи знатоки, подскажите как должен вообще пахнуть фен? У моего отдает каким то морским запахом, как пахучка в машине(но скорее как мыло🤔)и немного острого запаха(?) ну по крайней мере я так могу его описать, кто что скажет?
Чем меньше пахнет тем лучше

Всім гарного настрою і хорошого дня шановні відвідувачі форуму маємл те що маємо Soska

Я хочу щоб всі були щасливі і то не настільки що багато хто навіть не уявляє цього

Цікаво тут з вами поспілкуватися , темка норм дощ розпочався в нас капець який

Доброго ранку Україно як ваші справи народ день сьогодні дивний холодний я так спав норм сьогодні так

Я думала, що вже не зможу попасти сюда до вас, але як бачу я з вами тут повністю

Прикольно так все буле неможливо зробити щоб жити правильно і чотко тепер все не так як було

Немає часу думати про що ми можемо тут творити це дуже добре я готовий перемагати ура ура ура

Chesnuy в тебе постійно немає часу, давай знайди хоть для мене, я скучаю давно не бачила тебе🥰

Всім привіт активність тут без мене бачу зашкалює, я накурилася і тепер залізла в телефоні

Все буває вперше, я теж це проходила, модними привіт шляхами, трава пре мене потужно

Я одинока пишу тут саменьеа зовсім без відома того що я розумію, що я така вся знову накурена

Красотка, бачу нормально ти тут топити почала ну нічого все буде саме так як має бути

Soska реклама с канала ТСН 90 -х - ты не один нас 52 миллиона)

Назад
Сверху