Флуд/Курилка

Топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам якщо все можливо якщо так буває

Я кругом пише побачимо що воно і як буде помаленьку не спіша потрошку пишемо і бемо мати толк тоді якщо щось буде так

Уже надоедает писать

Доброй, мирной ночи всем!

Доброго ранку шановні колеги якщо все так добре тримає то мене вже попустило трошки так буває

• Like
Реакции: SLOW
Подо мной орбита из разбитых телефонов

Прикольно так буває ми можемо все так просто як здається на перший погляд здається що маємо активно робити актив

Потрошку топимо робимо актив тут і там шум і гам, потрібно активніше вже мені бути щоб розуміти все

Ми не здаємся робота кіпить всім доброго ранку шановні колеги що ви тут як у вас час проходить

Продовжуємо насипати активніше щоб все було чотко як часи не без того воно все так як має бути

А я все активно роблю потрошку пишу і маємо активність щодо ми можемо зробити цікаво так воно все круто

Chesnuy Оууу привiт друже! Як справи? Де пропадав? Що цiкавого/нового? Усе добре у тебе?

GubernatorOstrovaBorneo доброго вечора бро норм все я вже в очікування мирного договору щоб вже починати пробувати проти різні , в тебе як справи?

Chesnuy я теж чекаю мирняку, щоб можна було потiм тцк-шникiв виловлювати та вiдстрiлювати)

GubernatorOstrovaBorneo я не такий кардинально настроєний я миролюбивий, але. підтримую те, що зло має бути наказано злом ..все має набути справедливо якщо тобі зломали палець несправедливо то потрібно зломати руку у відповідь...це так працює

Chesnuy Так, я жартував) взагалі я миролюбна пацифістична людина і за те, що завжди відповідаю на зло добром

Chesnuy привіт, я знову тут як ти мій хороший чоловіче настрій в тебе який напишеш мені зовсім нічого

Назад
Сверху