Флуд/Курилка

Carvoeiro Я вот сижу, думаю, чем заняться, а тут форум под рукой. Может, кто-то расскажет, как у него прошёл день? Или поделится прикольными историями, чтобы поднять настроение. Время летит, а мы тут болтаем, это круто. Давайте не стесняться, пишите

GubernatorOstrovaBorneo
Привіт так нормально вчора день пройшов на інших форумах пролетів вчора було сонце і жарко а сьогодні снігом засипає

Carvoeiro Я вот сижу, думаю, чем заняться, а тут форум под рукой. Может, кто-то расскажет, как у него прошёл день? Или поделится прикольными историями, чтобы поднять настроение. Время летит, а мы тут болтаем, это круто. Давайте не стесняться, пишите
день отлично прошел

Отлично друзья мои что у вас все хорошо, дуже рад чути що все добре! Всегда интересно почитать, что у других на уме. Не соромтеся, пишiть усе хохчете! Так что давайте, жду ваших сообщений!

мы крутим тут бигуди

GubernatorOstrovaBorneo
Ого ти десь виграв чи самсоті крутиш їх я толком ще і нерозумію що так джоинти і з чим ї курять))

Chesnuy Я купив на АліЕкспресі коробку з 50 джойнтів. Вони представляють собою картонну трубочку, до якої приклеєна курильна папірка, також скручена в трубочку, і що конусом збільшується в діаметрі до iншого кінця. Трамбуєш у неї суміш махорки з коноплею у пропорції 40/60, ретельно трамбуєш, щоб вона була щільною, інакше папір буде прогоратися і все висиплеться. Потім, як тільки насипав скільки тобі потрібно, щільно закручуєш кінець як цукерку і відриваєш. Все – потім куриш як звичайну сигарету.

Dzhoint.jpg

GubernatorOstrovaBorneo
Одним словом БЕЛАМОРканал пам'ятаю у бабок на п'ятачку поштучно купували щоб потім туда косячок забити і покурити ех були часи колись

Chesnuy Та ми теж так робили у дитинсивтi, тільки у фільтрі проколювали голкою або сірником дірку, так як фільтр збивав на себе ТГК, і врешті решт косяк вийходив не прущим.

Добре коли добре були часи колись прикольно час проводили і трава була зовсім інша

золотые слова бро

Bigdick
І тобі привіт кодь не шутиш дивно що писав і перестав писати прокачай акаунт хоть до 10 смс

прокачка пиздует только так тута

GubernatorOstrovaBorneo
Одним словом БЕЛАМОРканал пам'ятаю у бабок на п'ятачку поштучно купували щоб потім туда косячок забити і покурити ех були часи колись
Сейчас пустые гильзы продают в табакерочке ) брал пару лет назад ) да как было хорошо когда коробка по 20 грн была в студенческие годы )

Назад
Сверху