Флуд/Курилка

Як не крути а день але в розгарі початок є тому не здаватися а потрошку рухатися вперед до перемоги це факт

Чим більше пишемо тим веселіше багато людей з цією війною перестали заходити це дуже тяжко але вже як є

Да весело буде другий день знову жарило і вітер був і дощ а жара не спадає прикольно ну це норм

У нас сегодня жара была сильная, а ночью ветер разгулялся спать не даёт
Сообщения автоматически объединены,

тримайся друже раз такі справи
Дякую бро 👊

Последнее редактирование:
У меня перед работой ливень прошел,сбил немного жару..Работается более менее норм.

Доброго ранку шановні колеги скоро буде все чотко як ваші справи народ от і неділя дні летять як пуля

Все ж таки я з вами в як би там не було все буле прикольно і справедливо як не роби пишемо дальше

Ото вже весело буде в нас тут і там але це питання часу і все буле добре головне щоб було здоров'я 🤝

Да здоровье самое главное ,но ещё должно быть желание что то делать...которого пока не наблюдаю..

Так шо тут пишемо дальше де всі чому так тихо сьогодні маємо писати щоб розуміти що маємо активно розвивається

• Like
Реакции: ugo
Chesnuy бро твои сообщения тяжело продолжать ...мысль завершена и что то придумать сложно..)))

ugo в житті все буває так як буває тут нічого не скажеш нвраханук цього все точно так як є

Золотые слова.!

Шо так воно і є раз писати то писати не відволікатися потрібно монети збирати

• Like
А у меня что то пропал дар красноречия,лишний раз не знаю что писать.

ugo я сам не знаю що писати але пишу як коли коли в тему коли по приколу мене тут не було пару місяців то упустив трохи

• Like
Если и у пустил что то то не много..честно говоря не помню чтоб было что то интересное..

ugo ну таке раз так кажеш значить точно не було нічого нового але все ж таки упустив момент

То все цікаво дуже важливо для кожного виду діяльності підприємства так воно це буде так як має бути

Все іде своїм чередом зранку до вечора народ України не скучаємо пишемо дальше і буле толк 😉

Назад
Сверху