Флуд/Курилка

ну конечно гатим бро)

Ну лучше сильно не гатить, все таки флудилка хоть и место для трындежей то но трындеть надо по делу, делиться опытом и т.д.

GubernatorOstrovaBorneo Хай✌🏻 Ты как там? Отошёл от твоей вечеринки, кторую сам себе устроил)? Я тоже всегда солидарен, что флуд может быть полезен и информативный📝
Тем более, как никак, за это капает копеечка💸 не большая правда, но и так очень приятно, что имеешь возможность пообщаться, выразить свои мысли, получить -- дать полезный совет, своим опытом поделиться, а это реально может жизнь кому то спасти☝🏼 и ещё много чего.
Спасибо форуму, что даёт нам такие возможности👍🏻

та спать уже пора

Таки да, нужно отлипать от телефона, всё выключать и тушить костёр

shtrul нахожу в твоих словах правду, да, все так и есть. А вечеринка удалась, покатал семью свою, съездили в заповедник один, по фоткались, круто было, потом я заехал в магаз взял мяса и вечером на мангальчике шашлыки замутил) круто было. Мои девчатки остались довольны. А ты как? Как день прошёл?

Последнее редактирование:
Всім доброго ранку шановні як у вас всіх пройшов день що у вас нового мені цікаво як у вас. Справи,?

Хеллоу) мій день тільки починається, я все ще лежу в ліжку)

GubernatorOstrovaBorneo
Нормально в мене майже так само все розпочалося з ліжка все так само було

Це факт продовжувти актив робити тут і там так буває не без того тому краще все активно робити як має бути

на гатилове тут и там

Це точно пробувати все робити активно що мати розуміння як буде все дальше робимо це натуральний продукт

Chesnuy Натуральні продукти стають все більш популярними серед людей, які піклуються про своє здоров'я.

газуем дальше на ниве или около того о оо о о о

Chesnuy Натуральні продукти стають все більш популярними серед людей, які піклуються про своє здоров'я.
Це точно головне людям зрозуміти що ми маємо переходити всі насірукти і овочі як було колись до великої війни

Chesnuy Включення більше фруктів і овочів у раціон допомагає зміцнити імунітет і підтримувати енергію протягом дня. Можна експериментувати з різними рецептами, готуючи смачні салати, смузі або запечені страви.

Chesnuy Включення більше фруктів і овочів у раціон допомагає зміцнити імунітет і підтримувати енергію протягом дня. Можна експериментувати з різними рецептами, готуючи смачні салати, смузі або запечені страви.
Я бро більше практикую сироєдіння тому що їжа яка пройшла термічну обробку вже немає корисних речовин

Назад
Сверху