⬛ ❱❱ ДЕНЕЖНАЯ ФЛУДИЛКА ● АКЦИЯ 3+1 НА ВЕСЬ ТОВАР ● UNDER24. ❰❰ ⬛

Кругом лишу своє бачення нехай це буде історія смс в мене велика щоб все ішло своїм чередом зранку так буває воно

І знову буде все цікаво так що маємо те що маємо активно робити це потрібно для мене все-таки цікаво що буде дальше

• Like
Реакции: ugo
Chesnuy надеешься ,на хэпи энд!А вот я что то не уверен.но надежда как всегда умерает последней..

ugo я ж оптиміст чому мені не вірити в краще коли вже маю досвід того всього і знання деякі теж так шо по вірі отримаєш своїй

• Like
Chesnuy почти библейский слог у тебя.не думал стать проповедником!?за все хорошее ,против всего плохого..

ugo для чого мені це в мене і так є місія тому зараз лише наблюдаю чекаю поки зможу розпочати те що маю робити це буле тяжка дорога

Chesnuy успехов тебе с твоей миссией!
У меня пока миссия одна ,заебать эту жизнь так чтоб она от меня устала,а не я от нее.))

ugo та я думаю якщо ми виживемо ти там будеш теж причетний бо вже життя такого як було не буде все буде по іншому згадаєш мої слова

Ну шо промьо топимо дальше потріьел закрити план на сьогодні щоб бачити результати діяльності своєї такі справи

• Like
Chesnuy ты селен в своей настойчивости ,брат! Держи мой респект.

ugo благо 🤝 дарю бро, ти шо вже в возив які кошти тут чи ще ні бачу що сума як в новорега в тебе стало цікаво мені , як день?

• Like
Chesnuy да бро ,ща все то время что я здесь выводил 3 раза деньги. Много у меня ни когда не было,самый жирный улов в 62 юсдт выводил в этом году ,весной кажется или летом.
День как день. У меня все дни похожи .простуда заибла,вторую неделю не отпускает..хорошо хоть температуры нет..
Как сам?