⬛ ❱❱ ДЕНЕЖНАЯ ФЛУДИЛКА ● АКЦИЯ 3+1 НА ВЕСЬ ТОВАР ● UNDER24. ❰❰ ⬛

ss14ss11 в частном доме живу. Нафига мне это гриль непонятно из чего её кто её делал. А так я буду уверена что всё чики-пики)))

Polly а я в квартире .Поетому курицы гриль продажные мне нравятса - прикольно запеченные плюс в лаваше .Блин аж есть захотелось)

Сам Всесвіт мені дав підказку це означає що потрібно рухатися по цій дорозі до перемоги

Все буде добре я бачу що бажають багато чого нового але так і немає коментарів посилання

Оце тут прикольна індичка курити ще треба якось ну все буле добре це фактично так

Ну що тоді продовжуємо немає нікого але я тут стабільно щоб всі бачили що є активним учасником процесу

Весело буде якщо все піде не так як буває задумано тепер я стараюся тримати актив балансу форума і теми в топ

Ну що продовжуєсо писати дальше тут , активу багато не буває флудити флуд

Не так все просто як здається але думаю буде дуже цікаво розуміти що ми це сила люди це єдиний організм природи

Ой вижу что темы га банер уже нету а сегодня отписал объясненительную у вас на другой витке за отсуствие на форуме. Больше нема слов.

Zybchik вже давно банери походу не не носять а якщо оплачують то на баланс 😎 такі справи
Сообщения автоматически объединены,

Всерівно прийде пора коли все зміниться і буле по іншому це точно так факт є фактом

Последнее редактирование: