Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
[BOSCH] - ☘️Найкращий магазин шишок! Відправки у день оплати!☘️
qwerty420 в нас немає гідропону, все що є це вирощено на землі, не повірите, але ми працюємо і на інших форумах де покупки робили вже більше неділі, так врожай ми збираємо кожні 1-2 неділі по одному кущу автіка. що вам так не подобається мені не дуже зрозуміло.
BOSCH думаю это не недовольство а скорее не допонимание.На пробу были шш ,судя по отзывам ,ядло конкретное .Вы прошли проверку но на продажу его нет. Это немного странно,если не сказать подозрительно..Обычно проходят проверку с тем что потом продают..
ugo я ж кажу, ми роздавали на проби те, що і продавали вже більше неділі на інших форумах, зараз є пару інших сортів, впевнений на наступній неділі не буде тих, що є зараз,потім можливо взагалі буде пауза на декілька днів або неділю поки висохне нова партія, і так буде йти по кругу по кругу по кругу.
зараз ще підуть питання як це так ми збираємо врожай кожну 1-2 неділі)))треба буде і це по поличкам розписувати)
BOSCH нет это расписывать не придется..это логично и многие так работают,сорта меняются у многих селлеров регулярно .Но ,скажу что честнее было бы раздать хоть пару проб как раз таки других сортов ,которые вы сейчас продаете..А то на пробы может быть яд,а на продажу ..ну такое себе..