BeHappy247_bot АЛЬФА МЕФ ОПТ | Флудилка нового поколения

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Від сьогодні спробую частіше тут бути, це можливо лише тому, що немає роботи в мене наразі))))

Доброго ранку шановні відвідувачі форуму гарного настрою всім миру і любові від мене..ура ура ура

Як завжди ми тут одні і ті самі обличчя, цікаво сьогодні вихідний, але щось мені підказує, що не для всіх

Ніякого тобі розподілу влади на за і проти, потрошку, робота знайдеться і я буду чудово почуватися ))) Шишка люта

Робимо фільм іциру п'ємо писати щоб активні речовини небралт надімною верх яствраю тримати марку

Chesnuy продолжай в том же духе ,бро!Истина где-то между строк....кто не понял -не твои проблемы))))

Проблем не существует или это все заблуждение как думаете дамы и господа

Чим більше я хочу якогось примирення тим більше я, отримуючи цікаві моменти від від когось щоб я,не встигала

Приветствую всех!

Привітики мої квітики, це так прекрасно, коли повільно сатівка накриває і я вже вся така роздяглася і спатки мабуть ще буду, вже так спокійно мені

Доброго времени суток :)

Всем по привету

Шо у вас тут бачу двіж Париж повним ходом, сьогодні цікавий день буде чотко я одне нерозумію чому я такий п'яний

• Like
Реакции: ugo
Chesnuy ответ простой..
наверное что то употреблял...?

ugo а ти бро шариш, одразу видно маєш досвід в цих справах, що ти як до коханої сьогодні прийшов з букетом чи так собі віскі кола

Працюємо люто не здаємся часу обмаль тому ми і працюємо люто над собою контроль тримаємо актив форума

Я сьогодні знову покурули шишку, думала триматися, але це дуже тяжко, коли немає чим займатися, а дома є, що покурити

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху