BeHappy247_bot АЛЬФА МЕФ ОПТ | Флудилка нового поколения

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Який сьогодні тяжкий день немає нічого цікаво, я знову сплю спала і буду спати така вже ситуація

Chesnuy здарова...
Как всегда занятия стандартные-работаем работу на работе и надеюсь на оплату деньгами....а если сказать по другому обмениваю некоторое время своей жизни на деньги выполняя в определенный момент некоторый алгоритм действий..как то так кароче..и все это жутко напрягае ...я такой чтоб ваше ни че не делать...пару ле т отпускат хочу!
Та я бачу ти десь пропадаєш тут лише є чи там теж небачу тебе там зовсім геть , як сам

• Like
Реакции: ugo
Chesnuy та норм..привет.....
Я просто сплю в самое аактивное время,сейчас вот ложусь спать....а ночью буду сидеть на форуме и работать.

ugo зрозумів тебе я то вже готовий вмазав пляшку коня і кави тепер ходжу як труєний життя таке

Chesnuy молодчина
...я по немного тоже провожаю старый год...пару дней назад кальвадос пили...пиздатейшая штука скажу я тебе...

Насипажсо потрошку щоб все було чоико ми можемо зробити все так як має бути

Опять со светом выебали
.успел только чайник за кипятить..

Всех с наступающими НГ праздниками!!!
Хоть настроение нихуя не праздничное...А как у вас?

Такі милі сніжинки тут падають, приємно так не багато і повільно так летять, скоро новий рік це буде добре

Всім привітики привіт привіт чесним людям, якось мені сьогодні не дуже добре так я погуділа

Як ви тут народ топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам це ж прикольно так

Дуже швидко час спливає ну, а Соска не буває, тількі просить уночі щоб її парам чи чи))

Вітаю шановне панство всіх з новим роком, який сьогодні в нас снігопад, це так весело, мороз і сніг кругом

Неможливо так часто брати участь в конкурсах різних, тому, що в мене не вистачає часу на все це

Чому я з вами скучаю нерозумію, але все буле цікаво, ще трішечки і я знову буду накурена

Красотка давай топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам це буде толком все чотко

Привести в порядок дизайн на кухне

А приз на бот или можно на карту или кошелек?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху