BeHappy247_bot АЛЬФА МЕФ ОПТ | Флудилка нового поколения

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Приветствую всех жителей данной темы и желаю всего самого лучшего из лучших!

Продовжувати тут писати щоб був толк я думаю саме так і має все бути воно тут

44555.jpg

Сообщения автоматически объединены,

461

379
А я думала я перемогла а тут непереможна це нечесно я леді мені потрібно уступами мужики блін

Soska так зараз ви хочете рівноправності то майте все однаково кожен сам за себе я не думав що така приїхала)

Ну все так, але всерівно потрібно розуміти що ми жінки хочемо любові і поваги 🥰

Soska це дуже цікаво але зрозумій що не завжди все буде так як хочете ви жінки)))

Chesnuy я наприклад звикла отримувати своє повністю і сповна я хочу перемогти я така капрізна і все на тому хочу хочу хочу😋

Soska це дуже добре 🤗 але не сміши мої підкови як казав кінь з мультика небуде так постійно як хочеш ти )))

Ум, не имеющий никакой определенной цели, теряется; быть везде – значит быть нигде

Chesnuy а ти, що кінь чи коник )) люблю жеребців, які можуть довго жеребити молоденька таких жеребчиків мммм🤭🤪 це моя слабкість

Soska ах он воно як то може тебе покатати трошки верхи щоб ти відчула всю силу справжнього племінного жеребчика аххааа

Ошибки людей сильного ума именно тем и бывают страшны, что они делаются мыслями множества других людей

Soska ах он воно як то може тебе покатати трошки верхи щоб ти відчула всю силу справжнього племінного жеребчика аххааа
Так я не проти ты це знаєш, але ти просто дразниш мане а не такая я жду трамвая)) але все можливо 😘

Soska ти ж знаєш моє відношення до тебе я дочекаюся тебе коли ти нарешті будеш готова бути зажеребленою мною аххааа аххааа

Chesnuy так я все знаю тому і хочу з тобою зустрітися щоб побачити яким ти став, чи дуже змінився?

Никогда не возвращайтесь туда, где вы были счастливы, если хотите, чтобы все пережитое там оставалось живым в вашей памяти

Chesnuy так я все знаю тому і хочу з тобою зустрітися щоб побачити яким ти став, чи дуже змінився?
Вітаю тебе з оновленням це все добре нарешті ти досягнеш свого рівня в цьому житті

Ищем курьеров и отправщиков Киев/Харьков/Белая Церковь/Ирпень!! Всему обучим, залог хоть минимальный надо иметь! Зарплата большая, коллектив дружный. Всех жду в ЛС

Ищем курьеров и отправщиков Киев/Харьков/Белая Церковь/Ирпень!! Всему обучим, залог хоть минимальный надо иметь! Зарплата большая, коллектив дружный. Всех жду в ЛС

Всі. Доброго ранку, як ваші справи все буде добре робисо актив що з самого ранку був толк

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху